Ποιοι ειμαστε

Όταν επιχειρείς, χρειάζεσαι ένα συνεργάτη που θα σου παρέχει όλα τα εχέγγυα για να προχωρήσεις μπροστά. Να αφοσιωθείς στην ανάπτυξη και μακροβιότητα της δουλειάς σου, γνωρίζοντας ότι τα στοιχειώδη τα έχεις ήδη τακτοποιημένα και νοικοκυρεμένα. Από το 1989 η Κορώνη στηρίζει, τροφοδοτεί, εκπαιδεύει και θέτει τις βάσεις για την επιτυχία. Οι μεγάλες και σταθερές συνεργασίες με επώνυμους οίκους του χώρου μάς κάνoυν δυνατούς και ανταγωνιστικούς. Με συνέπεια, σεβασμό και πίστη στις αξίες που διέπουν την εταιρεία μας, μελετάμε τις τρέχουσες αλλά και τις υπό διαμόρφωση τάσεις της αγοράς και ενσωματώνουμε νέες ιδέες, οι οποίες εξασφαλίζουν την ικανοποίηση των πελατών μας. Η προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών είναι το Α και το Ω μίας επιχείρησης. Η ασφάλεια, η εμπιστοσύνη και η σιγουριά που προσφέρει η ΚΟΡΩΝΗ είναι οι πολυτιμότερες Α' ύλες. Είναι η μαγιά που, όταν δουλευτεί με μεράκι, έχει την γεύση της επιτυχίας. Στην ΚΟΡΩΝΗ το επιχειρείν είναι το πάθος για εξέλιξη.

Οι αδελφοί Βλατά και η εταιρεία ΚΟΡΩΝΗ δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή, αντιπροσώπευση και διανομή πρώτων υλών και τροφίμων σε κλάδους όπως ζαχαροπλαστική, αρτοποιία, παγωτό, σφολιατοειδή, μαζική εστίαση, είδη HORECA, αλλαντικά, προϊόντα Vegan-φυτοφαγίας, και υλικά συσκευασίας σε όλη την Κρήτη.
 
Με τον στόλο φορτηγών ψυγείων – κατάψυξης διανέμονται καθημερινά όλα τα εμπορεύματα της εταιρείας προς όλους τους προορισμούς στο νησί της ΚΡΗΤΗΣ, τηρώντας υψηλές προδιαγραφές, με στόχο οι πελάτες να διατηρούν την καλύτερη ποιότητα για τα δικά τους προϊόντα, καθώς και την βέλτιστη δυνατή σχέση ποιότητας/κόστους.
 
Τέλος, δίδουμε πάντα ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνική υποστήριξη των πελατών μας. Γι’ αυτό έχουμε αναπτύξει ένα άρτιο εκπαιδευμένο τμήμα από έμπειρους τεχνικούς ζαχαροπλαστικής – αρτοποιίας – παγωτού που μπορούν να προσφέρουν άμεσα την απαραίτητη τεχνογνωσία για την καλύτερη εφαρμογή των προϊόντων μας. Ταυτόχρονα δημιουργούν και σας προτείνουν πρωτότυπες συνταγές που θα ικανοποιήσουν και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες σας.