Ποιοι ειμαστε

Όταν επιχειρείς, χρειάζεσαι ένα συνεργάτη που θα σου παρέχει όλα τα εχέγγυα για να προχωρήσεις μπροστά. Να αφοσιωθείς στην ανάπτυξη και μακροβιότητα της δουλειάς σου, γνωρίζοντας ότι τα στοιχειώδη τα έχεις ήδη τακτοποιημένα και νοικοκυρεμένα. Από το 1989, η Κορώνη στηρίζει, τροφοδοτεί, εκπαιδεύει και θέτει της βάσεις για την επιτυχία. Οι μεγάλες και σταθερές συνεργασίες με επώνυμους οίκους του χώρου, μας κάνoυν δυνατούς και ανταγωνιστικούς. Με συνέπεια, σεβασμό και πίστη στις αξίες που διέπουν την εταιρία μας, μελετούμε τις επερχόμενες τάσεις της αγοράς και ενσωματώνουμε νέες ιδέες που εξασφαλίζουν την ικανοποίηση των πελατών μας. Η προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών είναι το Α και το Ω μίας επιχείρησης. Η ασφάλεια, η εμπιστοσύνη και η σιγουριά που προσφέρει η ΚΟΡΩΝΗ είναι οι πολυτιμότερες Ά ύλες. Είναι η μαγιά που όταν δουλευτεί με μεράκι έχει τη γεύση της επιτυχίας. Στην ΚΟΡΩΝΗ το επιχειρείν είναι το πάθος για εξέλιξη.

Οι αδελφοί Βλατά και η εταιρεία ΚΟΡΩΝΗ δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή, αντιπροσώπευση και διανομή πρώτων υλών και τροφίμων στους κλάδους όπως ζαχαροπλαστική, αρτοποιία, παγωτού, σφολιατοειδή, μαζική εστίαση, ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφέ σε όλη την Κρήτη, όπως επίσης και σε υλικά συσκευασίας.
 
Με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία – κατάψυξης διανέμονται καθημερινά όλα τα εμπορεύματα της εταιρείας προς όλους τους προορισμούς στο νησί της ΚΡΗΤΗΣ, τηρώντας υψηλές προδιαγραφές με στόχο οι πελάτες να διατηρούν την καλύτερη ποιότητα για τα δικά τους προϊόντα καθώς και την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας/κόστους.
 
Στην ΚΟΡΩΝΗ δίνουμε πάντα ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνική υποστήριξη των πελατών μας. Γι’ αυτό έχουμε αναπτύξει ένα άρτιο εκπαιδευμένο τμήμα από έμπειρους τεχνικούς ζαχαροπλαστικής – αρτοποιίας – παγωτού που μπορούν να προσφέρουν άμεσα την απαραίτητη τεχνογνωσία για την καλύτερη εφαρμογή των προϊόντων μας. Ταυτόχρονα δημιουργούν και σας προτείνουν πρωτότυπες συνταγές που θα ικανοποιήσουν και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες σας.