ΚΑΖΑΝ ΝΤΙΠΙ
Πολίτικες ιστορίες ανακαταμένες στο ίδιο καζάνι με θρύλους, έρωτες και βουβαλινό γάλα. Το Καζάν Ντι Πι αποτέλεσε μία εφεύρεση του ιμάμη, αρκετούς αιώνες πριν, όταν έκαψε το βουβαλινό γάλα και για να μη δεχτεί την τιμωρία του Σουλτάνου, το αποκάλεσε «καζάν ντι πι», ο «πάτος του καζανιού», αποτελώντας έκτοτε τον «νονό» μίας γευστικής τελετουργίας.
Οι ρίζες της Πολίτικης συνταγής έχουν μείνει αναλλοίωτες και στην Οικογένεια Μπέκα, η οποία είναι η μοναδική που το παρασκευάζει στην Ελλάδα με βουβαλινό γάλα, ακολουθώντας πιστά τον θρύλο και δημιουργώντας ένα επιδόρπιο με πιστούς οπαδούς εντός και εκτός συνόρων.