Συνταγες / Ζαχαροπλαστικη

Apple Cinnamon Cake

Apple Cinnamon Cake

Εκτέλεση

Κέικ Βανίλια
Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ τα αυγά, το λάδι και το νερό και στη συνέχεια προσθέτουμε το Premium Baker’s Select Crème Cake Base Plain. Χτυπάμε για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και έπειτα για 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα με το φτερό.
Ψήσιμο: 170-180° C για 45 λεπτά για κέικ φόρμας 500 γρ. σε ταμπανωτό φούρνο.

Crumble Κανέλας
Κάνουμε crumbles αναμειγνύοντας όλα τα υλικά μαζί.

Γέμιση Μήλου
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί.

Μοντάρισμα
Λαδώνουμε τη φόρμα και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Γεμίζουμε 400 γρ. με τη ζύμη για κέικ και σκεπάζουμε με γέμιση μήλου. Πασπαλίζουμε crumbles κανέλας.
Ψήνουμε σε φούρνο αερόθερμο στους 165° C και σε φούρνο ταμπανωτό στους 180° C για 45-50 λεπτά.
Αφού κρυώσει γλασάρουμε με μείγμα ζεστού ζελέ BELNAP FRUIBEL.
Διακοσμούμε με Baker’s Select Vanilla Glossy Icing DAWN FOODS.

Συστατικά

Κέικ Βανίλια
1000 γρ.  Premium Baker’s Select Crème Cake Base Plain DAWN FOODS
350 γρ.  Αυγά
300 γρ.  Λάδι
225 γρ.  Νερό

Crumble Κανέλας
500 γρ.  Premium Baker’s Select Crème Cake Base Plain DAWN FOODS
125 γρ.  Βούτυρο 82% BEURALIA
25 γρ.  Κανέλα

Γέμιση Μήλου
500 γρ.  Κύβοι Μήλου 10/10 DAWN FOODS
400 γρ.  Odenbake ODENSE
300 γρ.  Ζύμη για κέικ